Meld direct uw storing of klacht

Heeft u een lekke dakgoot? Een verstopte afvoer of een storing aan de cv-ketel? Natuurlijk wilt u zo snel mogelijk worden geholpen. Dat is precies wat wij ook willen. Daarom kunt u ons 7 dagen per week en 24 uur per dag bereiken. Heegt Installatie biedt direct hulp in geval van nood en calamiteiten.

Cv-ketel bijvullen of zelf een storing verhelpen

Moet de cv-ketel bijgevuld worden of geeft de cv-ketel een storing? Sommige problemen kunt u zelf verhelpen. In zo’n geval krijgt u van ons telefonisch advies.  Krijgen we de cv-ketel niet aan de praat, of blijft de cv-ketel in storing? Dan komen we snel langs of maken een afspraak.

Onderhoudsabonnement

Om uw cv-ketel optimaal te laten functioneren, is periodiek onderhoud onmisbaar. Zo bent u verzekerd van een perfecte werking en voorkomt storing aan uw cv-ketel. Doet er zich toch een storing voor? Dan staat onze servicedienst 24 uur per dag voor u paraat om deze snel op te lossen. Ongeacht voor welk abonnement u kiest, u kunt rekenen op snelle service van onze onderhoudsmonteurs.

Heegt Installatie biedt twee soorten onderhoudsabonnementen.

A: Uw cv-ketel wordt jaarlijks schoongemaakt, eventuele tussentijdse storingen worden volledig doorberekend.
B: Uw cv-ketel wordt jaarlijks schoongemaakt, bij reparaties aan het toestel wordt geen arbeidstijd doorberekend.

Bij beide abonnementen wordt het materiaalverbruik in rekening gebracht.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze service, onderhoud en abonnementen of wilt u direct een serviceabonnement afsluiten? Neem dan contact op.

Uneto-VNISeiSterkinKenteq