Afbeelding: Elektra

Elektriciteit voor uw woning

Elektra gebruiken we allemaal. Maar hoe we elektra gebruiken, is heel persoonlijk. Wat u ook nodig heeft, onze elektriciens regelen het: van een stekkerdoos voor een stroomaansluiting van de computer tot het inrichten van uw woning met het modernste domoticasysteem. Wilt u tijdens uw vakantie de verlichting automatisch in- en uitschakelen? Of op afstand de gordijnen open en dicht doen? Domotica staat voor elektrische installaties die uw leefcomfort en veiligheid verhogen. Heegt Installatie informeert u over alle interessante opties. Er is zoveel mogelijk!

Voorkom ongelukken met elektriciteit

Vereniging Eigen Huis adviseert om elektraleidingen en elektratoestellen door een vakkundig installateur te laten aanleggen. Ook als er problemen zijn, zoals rook uit stopcontacten of regelmatige stroomstoringen, kunt u ons inschakelen.

Elke 10 jaar controle

Laat de aarde- en aardlekschakelaar elke 10 jaar controleren. Verder is geen onderhoud aan de elektrische installaties nodig.

Van armaturen tot complete meterkast

Onze elektriciens adviseren, ontwerpen, installeren schakelaars, armaturen, bewegings- en aanwezigheidsmelders, uw meterkast en indien gewenst een installatie voor domotica. Vanzelfsprekend krijgt u alles gebruiksklaar opgeleverd.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over wat onze elektriciens voor u kunnen doen? Bel 0543-51 84 74 of neem contact op.

Uneto-VNISeiSterkinKenteq