Afbeelding: Duurzame-oplossingen

Duurzame energie is goed voor uw portemonnee

Wilt u besparen op energie en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een milieuvriendelijke en duurzame leefomgeving? Kies dan voor een zonneboiler, zonnepanelen of een warmtepomp. Wij helpen u graag de duurzame toepassing te kiezen die bij u past. Omdat elektriciteit de komende jaren fors duurder wordt, is het zeer interessant te investeren in duurzame energie.

Zonneboiler en zonnepanelen verwarmen uw huis

Een zonneboiler verwarmt zelfs in de wintermaanden genoeg water voor de dagelijkse behoefte. Zoals het verwarmen van bad- en douchewater en water voor in de keuken. Wilt u meer weten over zonnepanelen? Heegt Installatie is gespecialiseerd in het adviseren over en installeren van zonnepanelen. Het is een goede investering! Wist u dat sommige gemeenten en provincies subsidie geven aan particulieren die investeren in zonnepanelen? Kijk voor meer informatie op www.energiesubsidiewijzer.nl en www.agentschapnl.nl.

Warmtepompen, duurzaam verwarmen en koelen

Verwarm uw huis met een energiezuinige warmtepomp. Door een warmtepomp te combineren met zonnepanelen en/of zonneboilers ontstaan uiterst duurzame installaties. Naast het besparen van energie, bieden ze veel comfort door een gelijkmatige spreiding van warmte en koeling. Kortom; dat is duurzaam koelen en verwarmen zonder gasrekening.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over duurzame energie? Weten wat het kost? Bel 0543-51 84 74 of neem contact op.

Uneto-VNISeiSterkinKenteq