Over ons
Over ons

Installatiebedrijf Heegt in Winterswijk

Heegt Installatie is een technisch, innovatief installatiebedrijf in Winterswijk voor bedrijven en particulieren. Wij hebben medewerkers in dienst die vakbekwaam zijn in alle disciplines in de installatietechniek, elektrotechniek en loodgieterswerk. Sinds 1993 is Heegt een betrouwbare partner die kostenefficiënt werkt en met passie voor het vak ontwerpt, realiseert en beheert.

Grote bedrijfszekerheid

Met onze technische kennis zorgen wij voor de grootst mogelijke bedrijfszekerheid van uw installaties. Zijn er toch storingen? Wij helpen u graag met onze 24-uurs servicedienst.

Compleet installateur in Winterswijk

Omdat technieken steeds vaker met elkaar worden geïntegreerd, heeft u bij Heegt Installatiebedrijf een voordeel. In bijna alle denkbare technieken hebben wij expertise. Dus u kunt niet alleen voor een nieuwe cv-ketel bij ons terecht. Ook voor het installeren van een badkamer, airconditioning of het aanleggen van verlichting kunt u ons bellen. Bent u op zoek naar een loodgieter? Onze vakmensen helpen u met zink- en koperwerk en al het andere denkbare loodgieterswerk.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Of een offerte opvragen? Bel 0543-51 84 74 of neem contact op.