Uw gecertificeerde installateur

In onze branche is het belangrijk up-to-date te zijn en de ontwikkelingen in de markt nauwkeurig te volgen. Daarom werken we samen met betrouwbare en vooraanstaande organisaties. Bij deze partijen heeft Heegt Installatie diverse certificeringen behaald. Die onderschrijven dat wij voldoen aan de strenge voorwaarden die leveranciers aan ons stellen. Zoals getrainde en gecertificeerde medewerkers, gegarandeerd specialisme en vakkundig advies. Zo houden wij onze klanten tevreden!

Heegt is aangesloten bij:

Afbeelding: logoUnetoVNI

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Dit certificaat staat garant voor de veiligheid van onze installaties. En bewijst dat onze loodgieters gediplomeerd zijn en ervaring hebben opgebouwd in hun vak.

Afbeelding: logoSei

SEI staat voor Stichting Erkenning Installatiebedrijven. SEI is gefuseerd met KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en samengevoegd tot Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL). Het SEI-certificaat is een belangrijk kwaliteitslabel voor Heegt!

Afbeelding: logoSterkin

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installaties bevordert. De belangrijkste eisen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen.

Afbeelding: logoKenteq

Kenteq. Heegt Installatie is erkend leerbedrijf volgens Kenteq, hét kenniscentrum voor technisch vakmanschap.