Afbeelding: Loodgieterswerk

Sanitaire installaties

Heeft u een nieuwbouw- of renovatieproject? Wij verzorgen sanitaire oplossingen voor onder meer utiliteitsbouw, woningbouw en industrie. Heegt Installatie is gespecialiseerd in de aanleg van sanitaire installaties voor drinkwater, hemelwaterafvoer, en voor sanitaire ruimtes zoals badkamers en wc’s. Dat doen wij met behulp van de nieuwste technieken en middelen. Wij zijn graag al in een vroeg stadium bij uw bouwplannen betrokken.

Loodgieterswerk; gas, water en afvoer

U kunt bij ons terecht voor diverse loodgieterswerkzaamheden, zoals het aanleggen en onderhouden van gas- en waterleidingen of -installaties. Wij zijn erkend watertechnisch én erkend gastechnisch installateur en werken volgens actuele regelgeving. Zo weten wij bijvoorbeeld alles over legionellapreventie. Ook de aanleg of het vernieuwen van afvoeren en rioleringssystemen voor binnen én buiten behoort tot ons dagelijks werk.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over sanitaire installaties en loodgieterswerk van Heegt Installatie? Of weten wat het kost? Bel 0543-51 84 74 of vul ons contactformulier in.

Uneto-VNISeiSterkinKenteq