Beveiligingstechniek steeds belangrijker

Inbraakbeveiliging, toegangscontrole, cameratoezicht en brandmeldinstallaties: de beveiliging van uw bedrijf wordt steeds belangrijker. Maar hoe weet u of u overal aan gedacht heeft? Heegt Installatie is gespecialiseerd in het maken van beveiligingsplannen. Wij adviseren u graag over de verschillende technische mogelijkheden van een beveiligingssysteem. De systemen die wij leveren, kunnen ook worden gekoppeld aan bestaande gebouwbeheerssystemen.

Camerasysteem op de werkplek

Wilt u cameratoezicht op de werkplek om diefstal tegen te gaan, of werknemers én bezoekers te beschermen? Bewaking door middel van camerasystemen is dubbel effectief: er gaat een preventieve werking van uit en het verhoogt de pakkans bij diefstal, overvallen of vandalisme. Heegt plaatst systemen op maat, zowel binnen als buiten. Daar komt bij dat wij alle ins en outs van tevoren met u doornemen. Wenst u een live-verbinding of wilt u de camerabeelden volgen via smartphone of tablet? Ook bespreken we met u hoeveel dataopslag nodig is en wat het gewenste doel is. Wij houden overal rekening mee.

Brandmeldinstallaties en efficiƫnt onderhoud

Brandmeldinstallaties zijn een belangrijke veiligheidsvoorziening. Hiervoor gelden strenge wet- en regelgeving. Afhankelijk van het risicoprofiel van uw bedrijf zijn andere eisen van kracht. Vanzelfsprekend kent Heegt die regels. Wij inventariseren, adviseren en nemen alle aspecten mee in de ontwerpfase. Wij zorgen ook voor het onderhoud en beheer  van uw brandmeldinstallatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over beveiligingstechniek? Of wilt u een offerte opvragen? Bel 0543-51 84 74 of vul ons contactformulier in.

Uneto-VNISeiSterkinKenteq