Afbeelding: Duurzame-oplossingen

Duurzame energieconcepten

Duurzaam ondernemen en duurzaam produceren zijn actuele thema’s. Wilt u uw kantoor of bedrijfshal duurzamer verwarmen of koelen? Maar wat is de beste manier om uw bedrijfspand in de winter energiezuiniger te verwarmen en op warme zomerdagen te koelen? Een mooi voorbeeld is een warmtepomp. De toepassing van een warmtepomp voor verwarmen en koelen is de laatste tijd flink in opmars.

Warmtepomp in combinatie met zonnepanelen

Een warmtepomp haalt de warmte van buiten via water, de lucht of uit de grond. Bij een juiste installatie kan het rendement enorm hoog liggen. Zelfs tot 600%. Een warmtepomp kunt u inzetten voor verwarmen en koelen van alle ruimtes. Door een warmtepomp te combineren met bijvoorbeeld zonnepanelen ontstaat een zeer duurzame installatie.

Installatietechniek en duurzame oplossingen

De kennis over duurzame energieconcepten is bij Heegt Installatie up-to-date. Dat moet ook wel, want nieuwe inzichten en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Er is steeds meer mogelijk. Wilt u energie besparen op een verantwoorde manier? Wij adviseren, ontwerpen en installeren oplossingen voor uw bedrijfspand.  U krijgt duurzame oplossingen op het gebied van installatietechniek, elektrotechniek, klimaattechniek en beveiligingstechniek.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over duurzame energieconcepten of andere diensten van Heegt Installatie? Of wilt u een offerte opvragen? Bel 0543-51 84 74 of vul ons contactformulier in.

Uneto-VNISeiSterkinKenteq