U bent hier: Home - Elektrotechniek

Licht- en krachtinstallaties

Wij hebben ruime ervaring opgebouwd in het installeren van licht –en krachtinstallaties in kantoren, fabrieken en winkels. Hierbij denken wij graag in ieder ontwikkelingsstadium met klanten mee over de optimale oplossing bij het installeren van licht –en krachtinstallaties. Of het nu gaat over de installatie in een nieuw te ontwikkelen gebouw of in bestaande faciliteiten. Wij kunnen altijd inspelen op uw wensen, ongeacht de vereisten. Iedere ruimte heeft immers haar specifieke bestemming en inrichting. Het installeren van licht -en krachtinstallatie die past bij de bestemming en inrichting van iedere specifieke ruimte.

U kunt kiezen voor een modulaire installatie voor het voeden van kantoorapparatuur. De modulaire installatie heeft als voordeel dat u vanuit één centrale goot aansluitingspunten kunt laten maken, waardoor u op de door u aangeven plaatsen contactpunten heeft. Hierbij behoren aanwezigheidsinstallaties en daglichtafhankelijke installaties voor verlichting tot de mogelijkheden. Daarnaast kan er uiteraard een traditioneel geschakelde verlichting worden geïnstalleerd.

Er kan gebruik worden gemaakt van wandcontactdozen, multizuilen en vloeraansluitingen als contactpunten. Door middel van een multizuil heeft u de beschikking over één gecombineerde oplossing voor de aansluiting op het elektriciteits -en telefoonnetwerk en op het digitale netwerk. Een geavanceerd zwevend vloersysteem biedt de mogelijkheid om de aansluitingen op de meest gunstige plaats te installeren. U kunt zo uw ruimte flexibel inrichten op de manier die u wilt. U heeft hierdoor de beschikking over een flexibele, goed werkende installatie. Kortom, wij bieden ook voor de installatie van licht –en krachtinstallaties goed werkende oplossingen op maat.
Onze diensten
Zoek direct in onze diensten, selecteer een hoofdienst en vervolgens de subdienst.
Bekijk
Bekijk
Bekijk